Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

15/5/09

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ
ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΠΟΠΗ ΟΣΟΙ
ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ
ΚΥΚΛΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ BLOG KAI TO
ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ.






Share/Bookmark ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...

Σύντροφοι και συνωμότες




Σύντροφοι και συνωμότες,

Όταν οι πράξεις μιλούν, τα λόγια περιττεύουν. Το γεγονός ότι είμαστε όλοι εδώ δείχνει το μεγάλο δέσιμο της ομάδας καθώς και την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία και η επαφή μεταξύ μας.

Συμμετείχα στο σεμινάριο το δεύτερο Σαββατοκύριακο και ομολογώ ότι ερχόμουν στην Αθήνα λίγο αγχωμένη, λόγω του ότι η ομάδα είχε γνωριστεί και εγώ ήμουν ένα πρόσθετο νέο μέλος. Όμως, η ζωή μου έχει διδάξει να μην φοβάμαι ποτέ χαμογελαστά πρόσωπα και καθαρά μάτια. Μπαίνοντας στην αίθουσα είδα αυτό ακριβώς. Μια ομάδα όπου όλα τα μέλη της είχαν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον σύντροφο και συνωμότη Νίκο Κούτρα, ο οποίος με ενημέρωσε για το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης, επέμεινε για την συμμετοχή μου σε αυτό και μου συμπλήρωσε τη αίτηση. Ουσιαστικά μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω όλους εσάς. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον σύντροφο, πολύ καλό μου φίλο και συνδημότη Αλέξη Αλεξάκη καθώς και την άπαιχτη Μάχη Δαγκλή για την συμπαράσταση τους στην ενασχόληση μου με τα κοινά και για τις πολύτιμες (καθημερινές) συμβουλές τους. Προσεχώς θα συμμετέχουν στην συνομωσία μας και οι συντοπίτες μου Τάσος Νικολούζος και Αλέξανδρος Καρατζήμος, οι οποίοι συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του προγράμματος και είναι άξιοι και ικανοί συνωμότες.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επιμορφωτές μας Ανδρέα Οικονόμου και Βαγγέλη Δεναξά. Χάρη σε αυτούς το σεμινάριο έγινε ευχάριστο και εποικοδομητικό. Μας αντιμετώπισαν όλους με καλοσύνη και συντροφικότητα, διέκριναν τις δυνατότητες και τις ικανότητες του καθενός και μας έδωσαν εναύσματα για να προχωρήσουμε παρακάτω και να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Σε προσωπικό επίπεδο, με ενθάρρυναν να αρχίσω να γράφω άρθρα στον Τοπικό Τύπο. Με ενθάρρυναν να εκφράζω δυναμικά την πολιτική μου άποψη και να αναλάβω ενεργό δράση. Να μην μένω στο παρασκήνιο. Τα συγχαρητήρια που άκουσα για το πρώτο μου άρθρο τους τα αφιερώνω με πολύ συντροφική αγάπη.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Μέλη δυναμικά, φιλικά, συντροφικά με μεγάλη αγκαλιά και μεγάλο χαμόγελο. Οι επιμορφωτές μας είχαν την όρεξη και τις ικανότητες να κάνουν την ομάδα μας να λειτουργήσει και να επιτύχει. Όμως, οφείλω να πω ότι είχαν το κατάλληλο υλικό. Είχαν άτομα επιτυχημένα, άτομα με πείρα, άτομα χωρίς πείρα αλλά με όρεξη για δουλειά, άτομα που σέβονται τις απόψεις των άλλων. Είχαν στα χέρια τους μια ομάδα στην οποία υπάρχει σεβασμός και αλληλοσυμπαράσταση.

Η Πόπη Μπόγδου δηλώνει παρούσα σε αυτήν την συνωμοσία και εύχεται σε όλους καλή δύναμη, προσωπική ευτυχία, υγεία και φυσικά ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……





Share/Bookmark ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...
Related Posts with Thumbnails