Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

16/7/09

ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ



Ο πρωθυπουργος της τεχνης του υπνου αφου δεν καταφερε να φτιαξει κατι για το οποιο θα τον θυμουνται αποφασισε με τους αλλους κουρασμενους (μπορεις να τους και υπουργους) ,να σηκωθουν απο το τραπεζι της μασας ,την οποια εχουν βρει τροπους να νομιποιησουν στην κοψη του ξυραφιου . Σκεφτηκαν λοιπον, ετσι κι αλλιως τα καναμε ολα με το ενα ποδι στην παρανομια (π.χ. ομολογα ,βατοπεδι,ζημενς) ας μπουμε στα βαθεια νερα να βαλουμε ταξη ,να κουρσεψουμε τα δικαιωματα των πολιτων (εμεις τον λεμε και λαο) .
Ετσι αρχισαν να βαζουν καμερες παντου, να παρακολουθουν τα τηλεφωνα ,να απαιτουν την ονομαστικοποιηση των κινητων,να ανακατευουν την ε.υ.π. στις εσωτερικες υποθεσεις και να προσπαθουν να ελεγξουν τα blogs .
Ειδαν ομως ξαφνικα οτι με ολα τα παραπανω μετρα τελικα αποκαλυπτοταν τα δικα τους ανομηματα και τα ειδε και ο κοσμος. Πριν λοιπον τους φωναξουν οι πολιτες : εσεις ειστε οι παρανομοι σκοτεινοι και μυστηριοι τυποι που μας ενοχλειτε περικοπτωντας τα δικαιωματα μας (τωρα που μπορειτε) προσωρινα γιατι στο τελος δεν θα σας αφησουμε ,περνουν λοιπον σε κινησεις αβαριας και αρχιζουν να πετουν στην θαλασσα οσους "δεν φιλτραρισαν "τις αποκαλυψεις (και ξεμπροστιαστηκαν μεταξυ τους) βαζοντας στην θεση τους αλλους οι οποιοι παρανομα και αυτοι κατελαβαν τις κενες θεσεις .
Δεν συγκεκριμενοποιω τα στοιχεια περισσοτερο για εναν απλο λογο, ολα τα παραπανω δεν ειναι συγκεκριμενα περιστατικα που δεν θα ξαναγινουν αλλα μια μονιμη σταση της κυβερνησης .
Ειναι γνωστο σε πολλους οτι οταν μαστιγωνεις την θαλασσα την αγριευεις περισσοτερο δεν την δαμαζεις δεν το ξερουν ομως στην κυβερνηση (εκτος ισως απο τον νησιωτη υπουργο που κουνουσε το δακτυλο και φωναζε δεν παραιτουμαι- δεν παραιτουμαι..."εξαιρετικος κυριος") ετσι λοιπον ειναι ωρα τα κυματα που δημιουργησαν να τους ξεβρασουν καπου οπου θα ξεκουραστουν για παρα πολλυ καιρο .

Μακης Βουτσινας



Share/Bookmark ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...
Related Posts with Thumbnails