Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

10/5/09





Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

Το ΠΑΣΟΚ πλέον εργάζεται (για τον λαό) στην οδό Ιπποκράτους το απόσπασμα από το συμβόλαιο με τον λαό του 1981 βρίσκεται τοιχοκολλημένο στην είσοδο και παραπέμπει στην απαραίτητη σύνδεση με ότι καλύτερο ιστορικά συμβόλιζε το παλιό κτήριο στην Χαρίλαου Τρικούπη .



Αυτά για την συλλογική μνήμη γιατί για ορισμένους από εμάς η μνήμη μας θα εγκαινιάζει τα καινούργια γραφεία με «παραστάσεις» εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το ινστιτούτο επιμόρφωσης οργάνωσε σεμινάρια με θέματα πολιτικής βέβαια κατεύθυνσης και με target group μελη,στελεχη και εν δυνάμει στελέχη διάφορων βαθμίδων του κινήματος.

Από την αρχή λοιπόν το δικό μας τμήμα με συμμετέχοντες 21 άτομα (ελπίζω να μέτρησα σωστά) με αρκετό ενθουσιασμό αλλά και περιέργεια που αφορούσε την οργάνωση των διεργασιών , την ποιότητα τους και η προσπάθεια με επιτυχία θα έλεγα για εφαρμογή κάποιων καλών συνηθειών π.χ ώρα προσέλευσης (η ώρα Πασοκ έπεσε από το συν πλην 5 ώρες μέχρι και συν πλην μίση ώρα),παρουσία ,συμπεριφορά,συμμετοχή.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε εργασίες ,ασκησεις,αναπαρασταση συσκέψεων με διάφορα αξιώματα και θεματα,τσακωνομαστε (στο έργο βέβαια) γελάμε μαθαίνουμε ,γνωριζόμαστε καλύτερα και κυρίως γινόμαστε φίλοι.

Ξέρουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα μέσα από την συνεργασία με σωστούς όρους και καλή διάθεση(πειραματιστήκαμε σε αυτό όπως περιέγραψα παραπάνω) όπου και όταν χρειαστει.Μπορουμε ακόμα και να προκαλέσουμε την χρήση μας.

Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε δράσεις και με την δημιουργία αυτού του blog να είμαστε σε επαφή ,αφού αν πιστέψουμε τον εκπαιδευτή μας (αν τον πω εξαιρετικό είναι γλείψιμο ? ) είμαστε όλοι αξιόλογοι .


Μάκης Βουτσινάς

Share/Bookmark

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails